![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu pot sa spun ca cea mai mare slabiciune e neaparat ciocolata, pentru ca ciocolata "goala" maninc foarte rar. Insa cind ma apuca pofta de dulce, e prapad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Simt nevoia, din cind in cind, sa imi ridic glicemia la cote alarmante cu vreo baclava, vreo savarina, o felie de tort cu frisca sau ciocolata din belsug...... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si zau ca nu ma las usor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A, si ciocolata mea favorita - indeiferent ca e vorba de tablete, praline , etc, e ciocolata neagra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:19 AM |
|