![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, la sfarsitul lui august sunt domnisoara de onoare la nunta prietenei mele din liceu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum... pentru biserica + petrecere inca imi caut model de rochie sa merg la croitor. Ma intrebam insa, la cununie merge sa imi iau o rochita midi neagra? Am o rochita care cade foarte bine pe corp pe care mi-am luat-o anul trecut si nu am purtat-o deloc. Insa e neagra... Credeti ca merge? Si cu ce sa o iau... cu sandalute tot negre sau mai bine argintii/aurii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Multumesc Teostan, pentru mentionare in mesajul tau. Eu am fost invitata doar de mire, iar el in final a spus ca si mireasa decide, daca va dori sa ma invite sau nu. De aici se intelege clar unde se situeaza ei la capitolul intelegere si punere de acord, dar asta e doar problema lor personala. Eu am la ce ma gandi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:22 PM |
|