![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
City, dar cu un blender I guess pot sa fac o crema yummy combinand banane, kiwi, mere samd! Pink, si esti multumita de al tau?
Bai ma uitam acum pe net, habar nu aveam pana acum cate poate sa faca un robot de bucatarie. Ce-ti recomand, pentru a nu te imprastia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , incearca sa-ti limitezi zona in care te exprimi, iar dupa ce termini sa strangi, imediat, pentru ca apoi, nu mai ai chef. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rectific, eu niciodata nu am chef (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cire, uitasem sa te intreb....total neprofesionist din partea salonului unde te-ai programat! La care anume s-a petrecut incidentul, sa il bagam in lista neagra? This post has been edited by Cindy: Aug 25 2010, 06:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:59 AM |
|