IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Aparate de bucatarie
kalua
post Jan 2 2006, 03:48 PM
Post #1

Musafir

Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.

Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Aug 26 2010, 11:04 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Jo-Anna @ Aug 26 2010, 12:52 AM) *
Asa am blender si storcator , deci io zic asa . blenderul e ceva care nu trebe sa lipseasca din bucatarie , o data la 2 zile tot folosesc blenderul , si nu pt piure sau "faramitat ceva" si pt sosuri , pt mousee, pt fructe cu iaurt, chiar amestecat compozitie de waffels , clatite, alte feluri de prajituri, pe cand storcatorul e oarecum un moft , sa ii zicem asa, dar nu se compara sucul facut acasa la storcator cu cel din comert , pt asta din comert ii trebe ceva chimicale sa poata tina " fresh" fructul pt cateva zile cel putin... pe cand sucul care il faci acasa trebe sa il bei cand e gata , altfel se oxideaza ... Zeama aia de care pomeniti , aia e cea care contine vitaminele , mineralele , ce ai nevoie de la un fruct sau leguma!

Bai m-ai convins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu de care ai?

QUOTE(ciresica_dulce @ Aug 26 2010, 09:56 AM) *
Jo, eu am cumparat mancare de bebe la borcanas, era un piure de fructe, ca sa gust (nu am copii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Si sincer nu mi-a placut.

Ciresica, si eu am mancat piure de fructe pentru bebe la borcanas, tot asa pentru ca eram curioasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si da, intr-adevar, nu mi-a placut, cred ca avea o tona de zahar in el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Aparate de bucatarie   Jan 2 2006, 03:48 PM
h_2004   Re: Aparate de bucatarie   Jan 2 2006, 05:22 PM
kalua  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 06:04 AM