![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai stiu ce sa ii fac compului meu. Dupa o cadere de tensiune de la Electrica a inceput sa imi faca tot felul de figuri de genul : se reseteaza la 10 minute, jumate de ora.
Sursa am testat-o si pare ok , cu televizorul si restul aparatelor nu am nici o pb. Nu stiu ce poate sa aiba.Mai imi facea figuri din astea cand aveam un cooler mai mic si se supraincalzea procesorul . Dar am verificat si temperatura procesorului si e ok. Sfaturi ?? Sugestii?? Sunt un car de draci :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu imi pun la incercare laptopul, care dupa reinstalarea windowsului a inceput sa se inchida. Cel care a facut reinstalarea, a spus ca e de la nu stiu ce dintisori, care atunci cand se incinge calc, declanseaza stingerea. Eu nu cred asa ceva. E de la windows cu siguranta, pt ca nu e instalat bine. La mine nu merge recovery, si acum windows e instalat fara recoveri. si eu cred ca de la asta. Da nu stiu unde sa il duc sa faca treaba. Di, tu te pricepi la asa ceva? Sau cunosti pe cineva, care ar putea sa intre pe lapul meu sa vada ce e in el? Ziua de azi la munca a fost istovitoare. Soareca mea s-a umflat si e violenta, sper zilele astea sa avem pui mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 12:13 PM |
|