![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va propun sa ii "nominalizati" aici pe medicii veterinari si adresele unde pot fi gasiti (inclusiv orasul) care ii au in supraveghere pe prietenii nostri necuvintatori.
Nu de alta, dar un medic bun intr-o situatie de criza ne poate scapa de o multime de neplaceri si pe noi, ca stapini, si pe sufletelele de linga noi, iar o adresa si un numar de telefon pot fi salvatoare. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Danati, e cel de pe drumul care duce spe facultatea de medicina? Daca da, inseamna ca vorbim de aceeasi persoana. Am inlemnit cind am dus-o pe Ara in primavara la el,ca doctorita noastra era cu doctorul nostru la Timisoara, dl Horia a facut un infarct la nici 39 de ani - si Ara tusea si nu am avut incotro... Of, si Mister zicea ca ai nostri ar putea sa fie mai buni, insa dupa vizta la mecanic, mi-a zis ca abia asteapta s ase intoarca baietii nostri, ca ii cunostem de 9 ani jumate si ca sint super ok!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 04:04 PM |
|