![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Daca gasiti vreo eroare, ma gandesc ca programatorii din spatele website-ului ar fi incantati sa afle. :D
Uite una: Butonul de micsorare sau de extindere de header are o eroare de javascript. :-X Plus ca mi se pare super ciudat sa vad ultimele mesaje la topicuri ... primele. Dar nah... 8) This post has been edited by Maàt: May 1 2008, 05:19 PM
Reason for edit: Siteul nu inseamna forum, forumul NU e site, forumul functioneaza pe baza de LICENTA; Programatorii siteului NU au legatura cu functionalitatea FORUMULUI.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Numarul maxim de PM-uri este de 30.
Aici sint incluse si cele pe care doriti sa le pastrati in "sent". Oricum, de saptamina viitoare (din pacate nu pot sa va spun din care zi anume pentru ca inca nu o stiu) vom avea o noua interfata la forum . De fapt va fi un forum cu mult mai multe optiuni, printre care este inclusa si posibilitatea de a vedea cit spatiu mai este disponibil pentru PM-uri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:46 AM |
|