![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce credeti, sint telenovelele un fenomen?
Observ ca din ce in ce mai multe persoane au devenit fani inraiti, lumea cauta in disperare pe net tot felul de informatii privind o telenovela sau alta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma uit si eu la o telenovela, da? Astept sa rideti de mine cel putin la fel de tare cum o fac eu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ai, si nici nu stiu exact cum ii zice, e ceva cu "paradis" in titlu, da` io o urmaresc cu sufletu` la gura. :(IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Am gasit . Ii zice Secrete în Paradis (Ta mystika tis Edem). Povestea uluitoare a şase adolescenţi naivi - Eva, Manos, Nicholas, Daphne, Lucas şi Nora ? începe în ultima seară pe care o petrec împreună într-o tabără de vară pe cinste. Privind o ploaie de stele, fiecare îşi pune o dorinţă pentru viitor: Eva visează să devină o actriţă faimoasă, Manos să cucerească întreaga lume, iar Nicholas vrea să devină medic ca să ajute copiii săraci. Lucas şi Nora îşi doresc să ajungă avocaţi pentru a-i apăra pe cei nevinovaţi, iar Daphne vrea doar să aibă o familie fericită. Dar, chiar din acea noapte dorinţele celor şase buni prieteni se transformă în adevărate coşmaruri. În drum spre întâlnirea cu prietenii, Eva este violată, iar suspectul pare a fi Nicholas, care are dintotdeauna o pasiune pentru ea. Peste 15 ani, gaşca se reuneşte, doar că tinerii nu mai sunt aceiaşi: Manos a devenit un afacerist fără scrupule, e căsătorit şi are o fiică, iar Eva este amanta lui, pozează nud şi joacă în filme senzuale. Nicholas a devenit medic şi s-a căsătorit cu Daphne, iar Lucas şi Nora sunt avocaţi, doar că îi apără pe corupţi. Nora şi Eva sunt pedepsite aspru pentru alegerile greşite pe care le-au făcut. Întreaga gaşcă bănuieşte că acea întâmplare şocantă despre care au jurat să nu mai vorbească niciodată le-a tulburat vieţile. Misterul învăluie această poveste ale cărei personaje neobişnuite realizează cât au greşit pentru că nu au făcut ceea ce trebuia la momentul potrivit. E, nu e beton? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:14 AM |
|