![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce credeti, sint telenovelele un fenomen?
Observ ca din ce in ce mai multe persoane au devenit fani inraiti, lumea cauta in disperare pe net tot felul de informatii privind o telenovela sau alta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Nu aruncati cu rosii!Pt Thalia m-am uitat si eu la telenovelele ei,sunt clasice,precursoare pt.cele din ziua de azi!
Se vor gasi minti luminate si foarte inteligente care sa rada pe sub mustati,insa faptul ca te uiti la o telenovela nu denota gradul de cultura,mai degraba s-ar uita la ei cand se rup pe mese la manele!Nu am nimic cu genul muzical,dansez si eu ca omul la ocazii,ca doar nu am picioare de lemn! Oooo da,Clona a fost foarte frumoasa,in general cele braziliene sunt diferite de cele mexicane clasice,mai abordeaza si alte teme si culturi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:56 PM |
|