![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Daca gasiti vreo eroare, ma gandesc ca programatorii din spatele website-ului ar fi incantati sa afle. :D
Uite una: Butonul de micsorare sau de extindere de header are o eroare de javascript. :-X Plus ca mi se pare super ciudat sa vad ultimele mesaje la topicuri ... primele. Dar nah... 8) This post has been edited by Maàt: May 1 2008, 05:19 PM
Reason for edit: Siteul nu inseamna forum, forumul NU e site, forumul functioneaza pe baza de LICENTA; Programatorii siteului NU au legatura cu functionalitatea FORUMULUI.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu mare placere, h_2004.
@Electra: O sa fie si zimbareti. Totusi, dupa cum probabil stiti deja (Invi a mentionat pe undeva aceste lucruri) fiecare imagine postata ( si zimbaretii intra in aceasta categorie), fiecare zimbaret utilizat face trafic, iar cel mai costisitor lucru pe net este chiar traficul. :-X Traficul este ( o definitie "la botul calului" :-X ) schimbul care se face intre calculatorul fiecaruia dintre noi si serverul pe care este tinut eLady. De fiecare data cind se pune un zimbaret, acesta se "extrage" din server, unde este stocata informatia si se "trimite" catre pc-ul care vizioneaza pagina unde este zimbaretul. Din acest motiv am rugat sa nu se faca abuz de zimbareti ( nu ca sint eu zbanghie) pentru ca sint ei simpatici, insa abuzul folosirii lor este pagubos. Sper ca am fost destul de explicita. ??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:27 AM |
|