![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am un singur frate, putin mai mic decat mine. E tare dus cu capra la raze, dar este un scump, in linii mari.
Ne intelegem bine, acum ca am crescut, fiindca in copilarie erau razboaie in desfasurare zilnic :morideris:. De cand nu mai locuim in aceeasi casa, relatia este vizibil imbunatatita, mergem la cumparaturi impreuna, facem cate o barfa mica la o cafea, ma suna sa vorbim despre afacerea lui sau despre afacerea mea si chiar imi da idei bune uneori, ma suna sa iesim la un club cu baietii lui sau cu fetele mele, imi mai prezinta cate o gagica si-mi cere sa-mi dau cu parerea... :P incredibil de mult ne-am apropiat. Nu am sa neg faptul ca adesea mi-am dorit o sora, sau si o sora ;). Voi cum va intelegi cu fratii sau surorile voastre? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 11-February 06 Member No.: 207 ![]() |
Am si eu frate, Andrei, e cu 7 ani mai micut. Ma mindresc mult cu el, si as putea vorbi ore intregi despre el, desi ore intregi pot sa strig :trozneala: la el ca nu face lectiile ca se apropie examenele de absolvire, ca urmeaza admiterea, sa-i spun vrute si nevrute, ca dupa sa ne impacam.
Avem obiceiul sa stam pina noaptea tirziu de vorba , despre fete .... fete si iar fete, despre sensul vietii, despre .... ce fac analizele mele pentru sarcina care mi-o doresc. Ma mir ca la ai lui 17 ani uneori este chiar foarte bravo, desi alteori este prostut de tot :P Imi pare nespus de bine ca am reusit sa facem din legatura de singe o prietenie frumoasa :pupaceala: Ma mindresc mult cu el si ma simt o bucatica de mama a lui, am participat la cresterea lui de mic, si am participat in calitate de intermediar in favoarea lui de fiecare data cind nu gasea limba comuna cu mama, ca dupa toate farfuriile sa se sparga in capul meu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:49 AM |
|