![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru cine e prin Italia... Poate ne povestiti si noua cum e viata acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-September 10 Member No.: 9,183 ![]() |
salut la toti!ce sa va spun;locuiesc in italia de 10 ani in regiunea marche.este un oras mic care se numeste porto san giorgio si cum banuiesc ca a-ti intuit este la mare.(adriatica)la inceput a fost greu sa ma obisnuiesc mai mult pt faptul ca nu cunosteam pe nimeni dar fiind o persoana sociabila am gasit cu cine sa-mi petrec anumite momente.aici sunt persoane mai barfitoare fiind un oras mic dar sa zicem ca nu este o asa mare problema.pun la spate.din pacate mai gasesti si persoanele acelea care te baga in aceeasi oala cu fetitele de pe la night cluburi,dar nu am ce face,sunt de la noi din tara si ele si nu putem nega chestia asta.am fost in vizita si prin anumite orase in italia,nimic de zis este o tara care are o cultura destul de bogata si locurile sunt frumoase.din pacate n-am avut ocazia sa pot viziata bine tara mea pt ca sunt sigura ca si in romania sunt multe de vazut dar foarte probabil viitorul meu va fia aici.am incercat sa ma intorc in romania in 2007 dar sincer nu m-am simtit acasa.faptul ca locuiesc in bucuresti,adica familia mea,nu mai sunt obisnuita cu haosul.poate daca a-si fi locuit si aici intr-un oras mare n-as fi simtit diferenta asa de mare.este prima data cand ma inscriu la un forum.nu sunt practica.sper ca nu v-am plictisit cu prea multe vorbe.salutari la toti!gy
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 07:43 AM |
|