![]() |
![]() |
ciucinica |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
as vrea sa-i pregatesc sotului meu scoici....si chiar nu stiu cum ca sa nu gresesc...eu nu am incercat niciodata pentru ca nu imi plac (cred)
ma puteti ajuta? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
(IMG:http://4.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TJXg4TBXI1I/AAAAAAAACBA/GU7NtsPNILI/s1600/IMG_8336.JPG)
(IMG:http://4.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TJXg4I0kjPI/AAAAAAAACA4/o67k_-BZKMc/s1600/IMG_8333.JPG) Midii cu maioneza si usturoi E destul de simpla reteta, dar multa manopera la curatat midiile - eu am folosit un cutit si am citit dupa aia ca mai eficienta e o perie aspra. Dupa curatat le-am pus la fiert intr-o oala mare impreuna cu 2 morcovi feliati si 2 catei de usturoi. Dupa ce incepe sa fiarba le-am lasat 15-20min, le-am scos miezul si le-am clatit bine(se arunca scoicile care nu se deschid). Am facut maioneza simpla, am adaugat in ea usturoi maruntit(presat intr-o unealta), putin iaurt, midiile si gata. Midiile sunt luate din Carrefour cica aduc cam 3 kg in fiecare miercuri si vineri din Italia caci la noi nu s-au facut.. in rest pauza. Costa 10ROn/kg si dintr-un kg ramai cu ~200g midii curatate. Noi facem aceeasi reteta dar cu ciuperci maruntite in loc de midii si iese mai buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:03 AM |
|