![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pentru ca deja s-au adunat carca pe capul meu si nu mai stiu de unde sa le apuc, vreau sa fac o lista cu ce este urgent sa fac in perioada urmatoare, ca sa mi le scot din cap si sa mi le limpezesc.
Deci: 1 - sa gasesc certificatul de nastere, sau sa fac altul 2 - sa imi scot permis de conducere pe numele nou 3 - sa imi iau masina si, pentru asta, sa fac credit la banca 4 - sa schimb numele si la cardul de salariu 5 - sa merg la dentist 6 - sa merg la endocrinolog si sa vad ce e cu nodulul de la san 7 - sa schimb si pasaportul, desi asta nu e o prioritate 8 - sa imi mut garderoba de iarna de la ai mei la noua garsoniera. 9 - sa ma tund si sa ma vopsesc 10 - sa "ma adun", ca am senzatia in ultima vreme ca nu-mi revin, saunt imprastiata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ce planuri aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce harnic esti, Winule! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Azi am de facut niste mici cumparaturi de chestii diverse care sint pe terminate, de spalat si de gindit (si eventual prestat) meniul pentru miine... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:31 AM |
|