![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ajutor ! :-X
De la (presupun eu): stres, odihna insuficienta, mincat aiurea, cafea, tigari si (probabil) si de la schimbarea cremei de fata si a fondului de ten, m-am irititat ingrozitor. Nu stiu ce sa fac, fata mea a ajuns o chestie plina de "dealuri-vai" usor rosietice, cu tendinte de descuamare (am tenul foarte uscat si sensibil ) :frustraree: . Nu am prurit (nu-mi vine sa ma scarpin). Cu ce sa ma ung, ca nu mai pot, de la stres m-am potcovit cu chestia asta, chestie care imi alimenteaza acum si mai mult starea de stres... Ce as putea sa fac?! M-am gindit si la posibilitatea unei reactii la e-uri (am mai patit-o insa nu cu reactii pe fata) si am luat Flonidan in seara asta. Sa vedem ce se intimpla... A mai trecut cineva prin asa ceva? Mentionez ca: nu am avut vreodata probleme cu speciale tenul (cosuri, comedoane, etc) in afara de o tendinta destul de pregnanta de uscare (ten uscat) si foarte usor cuperozic (sint blonda si asta e o belea in plus pare-se!). Dati-mi un sfat, ca ma uit in oglinda si ma apuca jalea! :frustraree: |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Diana, nu te duci la o dermatoloaga idioata, asta e prima conditie. Si e evident faptul ca tu ai facut alergia aia de la ceva si trebuie sa afli de la ce, asta ar trebui sa fie prioritatea, ca degeaba tratezi efectele dc nu afli si care e cauza
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:30 AM |
|