![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat sa aveti parte de rautate gratuita, desi nu ati facut nici un rau persoanei care prolifica "atacul"?
Eu, in asemenea situatii ma blochez pentru fractiune de secunda si, daca persoana care m-a surprins atit de neplacut imi este cit de cit apropiata, ma amarasc tare si uneori reactionez urit daca sint prea tare scoasa din pepeni. Adica le zic de la obraz, romaneste. Totusi, nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de unde isi "trag sevele" puseurile de rautate gratuita pe care le au unii dintre semenii nostri... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink nu cred ca exista femeie pe lumea asta sa-i cada bine vreo stramba cu privire la look. Insa si aici tonul face muzica.
Daca i s-a parut ca te-ai ingrasat ptea sa ti-o spuna intre 4 ochi prieteneste si e ok. Insa rautatile pe care le strecoara pe langa ca-s gratuite sint si puerile si genul asta de comportament nu face cinste unui `prieten adevarat` |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu am patit treaba asta cu rautatile gratuite, culmea, de la cea mai buna prietena. S-a intamplat de vreo 5 ori consecutiv, pana nu am mai suportat si i-am zis ca ma deranjeaza. Ea spunea ca nu a facut nimic intentionat, desi mie mi-a dat alta impresia. Au fost foarte nasoale momentele, parca vroia sa iasa in evidenta, sa isi dea importanta, facandu-ma pe mine sa ies prost si sa par nasoala. In fine, a trecut, dar ma mai astept la iesiri de genul acesta.
Si faza nasoala este ca in fata atacurilor de genul, chiar ramai prost mai ales ca eu nu imi imaginez sa vorbesc asa cu ea in special de fata cu alte persoane. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:09 PM |
|