![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetelor.
vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti? O sa revin si io cu amanunte. Sunt tare curioasa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Cristiane un bun venit calduros si din partea mea si la cat mai multe postari!
Pt.o parte din populatia Romaniei,barbatul este si va ramane porc,fara suparare dar acesta este purul adevar...bine ca si mentalitatea,informatia si regimul ce a fost inainte de 90. Un barbat care are grija de imaginea lui se respecta si cu asta am spus totul,putin ma intereseaza ce spune lumea din jur ca doar nu-mi da ea de mancare,gura lumii nu o acopera nici pamantul!In tarile vestice si aici includ si tara in care traiesc un gel de curatare,o crema,un antiperspirant si desigur pasta de dinti sunt lucruri banale,este un obicei! Cat despre barbierit..detest!Sa ma pui sa dau cu aspiratorul,sa ma barbieresc si sa calc camasi...mai degraba prefer sa ma calce trenul sau tai toate ingredientele pt.salata boeuf,sterg praful,spal vase,orice! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:46 AM |
|