![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bag io de seama ca nu avem topic despre oje si lacuri de unghii, asa ca m-am gindit eu bine sa reparam scaparea.
Eu folosesc in principal oja de la Mavala, insa m-am suparat teribil ultima data cind m-am dus la SensiBlu si am vrut sa imi cumpar vreo 5 sticlute noi. Pe motiv ca doamna care s eocupa de cosmetice "a plecat", mi s-a spus pe un ton sec" revino miine, azi nu putem sa iti vindem decit o sticulta"... Anyway, m-am suparat asta teribil ca am zis ca nu mai am ce cauta in lantul lor de farmacii. Aveti idee pe unde as mai putea gasi oja mavala sau alte marci care sa fie foarte bune? Voi ce marci folositi/preferati pentru oja si lac de unghii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Ojele Sally Hansen sunt cele mai bune din cate am incercat si am avut si oje foarte scumpe si foarte ieftine. Pacat ca nu se gasesc la noi, dar se pot comanda pe ebay de exemplu.
Tot de la Sally Hansen am si cel mai bun gel de cuticule incercat pana acum: Instant Cuticle Remover. Le inmoaie foarte repede si sunt foarte usor de impins cu betigasul. This post has been edited by mititik: Oct 21 2010, 01:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:54 PM |
|