![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut inventarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Condimente: sare marina grunjoasa pentru gatit, fleur de sel pentru salate sau sarat mancarea gata chimion chimion in cruce, intreg si macinat coriandru, intreg si macinat scortisoara, batoane si macinata batoane de vanilie garam masala asafoetida curry piper (negru, alb, rosu, roz, verde) condiment cu boia si niste plante (facut de mama unei prietene, folosesc intotdeauna la telemea la cuptor) curcuma (turmeric) cuisoare intregi si macinate tonka (seminte de Dipteryx odorata) pimento ienupar flori de nucsoara nucsoara seminte uscate de rodie sofran 5 condimente (condiment pentru bucatarie chinezeasca) cardamon verde si negru, intreg si macinat seminte de mustar alb si negru condiment pentru paine un amestec bulgaresc pentru carne tocata plus niste amestecuri de condimente pentru diverse curry-uri si masala. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Sa le folositi cu folos, Diana si Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cos ca asta am vazut in multe locuri in Grecia, mai mare sau mai mic, acolo sunt si magazine specializate in mirodenii si produse bio. Am intrat o data intr-unul si avea condimentele in niste saculete, asa, desfacute, din care iti cantarea cat voiai. Si erau muuulte, de toate felurile, mi-a placut cum arata scortisoara intreaga, erau rulouri mai mari sau mai mici. Cosul lui Teo pare insa adus din Turcia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu ma aventurez insa sa cumpar prea multe condimente ca nu prea stiu cum sa le folosesc si mi-e teama ca expira pana aflu eu cum sau pana ma hotarasc sa le folosesc. Poate totusi o sa mai incerc cate ceva dupa ce ne-a mai "luminat" Diana aici cu povestile ei frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:57 AM |
|