![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! M-am trezit la 9 ca sa-mi dau seama ca e 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca nu stiu ce sa fac cu finocchi ala... Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Corina, imi pare rau pentru pierderea voastra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe bunicul lui Bubu. Pupa pe Kukyneatza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oana, imi pare bine ca ai o casuta a ta, e o mare realizare! Te asteptam cu vesti bune cit de curind si multa, multa, sanatate! Eu mi-o obosita vraiste... La noi azi a fost o zi frumusica, cu soare. Va tuc! Cire, naspa cu bubitele, te inteleg perfect. Ia si tu niste unguent cu ihtiol si baga cind ajungi acasa. Chiar face minuni. Albi, daca nu inveti sa ii bagi in mumele aferente pe toti, ai sa te imbolnavesti. Ti-o zic eu din proprie experienta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:08 AM |
|