![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! M-am trezit la 9 ca sa-mi dau seama ca e 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca nu stiu ce sa fac cu finocchi ala... Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bosoaaaar! A trecut si ziua de astazi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata ladies!
Am citit cat de cat in urma si vreau sa imi prezint condoleantele catre Corina. Kryss, draguta, iti trimit si eu un pupic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, ma bucur ca esti bine, chiar ma gandeam intr-o zi la tine si cum mai esti tu cu copilasii si facultatea. Ai sa vezi ca vei reusi in tot ceea ce iti propui, la fel cum ai reusit si pana acum. Dia, imi era dor de tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pink, pe unde mai umbli? Albi, nasoala treaba cu biroul daca zici ca te-au mutat intr-o asa extrema de la spatiul anterior. Fii tare si apropo, cu intarziere, imi pare rau pentru soricioaica ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Scaiut, ma bucur asa mult ca ai grija ce mananci, eu tot nu reusesc nicicum sa redevin cum eram in urma cu un an cand eram foarte stricta. Simt ca mor de ciuda, nu mai am atata forta si vointa parca.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cire, incearca unguientul sugerat de Dia, chiar are rezultate bune. Oana mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si eu ma uit la Gossip Girl, dar eu sunt la zi cu episoadele si astept cu nerabdare saptamanal cate un episod din ultimul sezon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sincer, mai mult ma uit pentru Chuck and Blair. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Book, nu te-am uitat nici pe tine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tie nu stiu ce sa iti zic.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi plac cumparaturile ce le-ai facut, dar voi scrie la topicul cu pricina. Jo, felicitari pentru realizarea ta, ma bucur ca esti fericita si ca te gasesti intr-o perioada infloritoare a vietii tale. Teo, mi-e dor de tine tu pe unde mai esti? Laur, dar tu ce mai faci? Nu prea intri sa ne mai povestesti cate ceva din provocarile de zi cu zi. Persoanelor nementionate mai sus le trimit cate un pupic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ah, am uitat sa zic de mine ca a fost prea lunga introducerea. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Eu sunt treaza la ora asta, ca aproape in fiecare noapte de altfel. Ma cam enerveaza, nu stiu ce am, dar, mai nou, ma culc pe la vreo 12 si ma trezesc in jurul orei 3-4-5(difera de la zi la zi) si nu mai pot dormi vreo 2 ore. Apoi dimineata sunt destul de debusolata dupa ce ma culc iar si ma trezesc pe la 8-9. Acuma dimineata, adica peste vreo o ora ajunge Iubirea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt super happy ca nu l-am vazut de o luna si ceva. Ieri am petrecut ziua la salon si am avut chef sa imi fac in par o suvita, doua verzi. Mi-am decolorat vreo 2 suvite si mi-a placut asa mult cum arata, incat nu le-am mai facut verzi ci le-am lasat asa, macar o saptamana si apoi le mai pot colora ca doar sunt deja decolorate. Mi-a dat seama ca nu mi-ar sta chiar asa oribil un blond inchis cum mi-am imaginat. Oricum ramane la nivel de imaginatie, caci nu cred sa fiu vreodata in viata asta blonda. Sunt mai brunetica, cu sprancene negre, ten masliniu si imi stau totusi mai bine nuante inchise la par. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:10 AM |
|