![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saratele dupa Sanda Marin
150 g unt 150 g faina 150 g cartofi fierti un praf sare un ou pentru uns o lingirita de mac sau susan Se face un aluat din unt, faina, cartofii fierti si pasati bine si un praf de sare. Se framinta ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie groasa de 0,5 cm. Se taie in fisii de 1,5 cm latime si cam 12 cm lungime.Se ung cu ou si se presara pe deasupra, dupa gust, cu chimen, mac, susan sau sare mare de bucatarie. Se coc la foc potrivit. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saratele cu chimen
250 g faina 100 g unt 2 oua 1 lingura de lapte 1 lingura de smintina 1/2 lingura de sare 1 lingura de chimen Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul netopit. Se face loc la mijloc si se opune un ou, o lingura de lapte, una de smintina si sarea. Se framinta si apoi se lasa aluatul la rece, sa se intareasca. Se fac betisoare cit se poate desubtiri , se dau prin ou, sare si chimen si se coc la foc potrivit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:18 PM |
|