![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saratele dupa Sanda Marin
150 g unt 150 g faina 150 g cartofi fierti un praf sare un ou pentru uns o lingirita de mac sau susan Se face un aluat din unt, faina, cartofii fierti si pasati bine si un praf de sare. Se framinta ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie groasa de 0,5 cm. Se taie in fisii de 1,5 cm latime si cam 12 cm lungime.Se ung cu ou si se presara pe deasupra, dupa gust, cu chimen, mac, susan sau sare mare de bucatarie. Se coc la foc potrivit. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saratele din aluat frantuzesc
Aluat frantuzesc, 1 ou, 2 linguri de parmezan sau cascaval ras fin. Se intinde aluatul intr-o foai de 3-4 mm grosime. Se taie cu cutitul fisii late de cca 2 cm si de 10-12 cm lungime. Se ung cu ou si se presara cu parmezan sau cascaval. Se intorc ca sa arate ca niste panglici tosrsionate si se aseaza pe o tava umezita cu apa. Se coc la foc bun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:43 PM |
|