![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! M-am trezit la 9 ca sa-mi dau seama ca e 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca nu stiu ce sa fac cu finocchi ala... Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Seara! O noua saptamana in cutia mea persoanala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macar am muzica si trece timpul altfel.
Azi a operat.o pe Rona. Avea o galma la ochi, iesita de ceva timp, si un doctor a zis ca daca nu creste si nu o deranjeaza poate sa stea cu ea. Din pacate a crescut, si ii deranja ochiul, pentru ca freca direct pe el. Si i.am scos.o azi. A zis Oiseau ca sta numai in picioare, nu se aseaza, nu isi da seama ce e cu coiful. La incepu mergea cu spatele, poate poate ramane coiful pe loc si iese de acolo, dar nu. Cica acum sta ca o statuie, se iuta la sor.mea si scartaie. Dar pare bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io mananc mini briose cumparate. Au un gust comercial, si vroiam sa mananc aiurea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:59 AM |
|