![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Fetelor, voi ce lotiuni tonice folositi?
Sau.....nu folositi? :ametit: Luna asta nu am fonduri pentru Sensibio H2O asa ca voi folosi un demachiant crema si voi avea nevoie si de o lotiune tonica........sau nu?! Astept sa ma lamuriti voi! :-* P.S. Tenul meu e mixt, sensibil, cuperozic :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ordinea este: demachiant, lotiune tonica, crema.
Cand folosesti masca, o intercalezi intre demachiant si tonic (este si o varianta dupa tonic, mie personal nu-mi surade ideea). Si acum tonic, tot sub forma de rezumat: Vichy purete thermale Aslavital sau Gerovital plant Lotus herbals cu extract de trandafiri Infuzie de marar (efect astringent) Ceai verde sau de galbenele, cu miere si lamaie (cateva picaturi) Astea sunt fara alcool. Mie mi-a placut si apa minerala simpla. Despre efecte, se zice ca se compara cu ale balsamului dupa sampon, adica completeaza actiunea, in cazul de fata, a demachiantului. Tonicul tinut la frigider (vara) are efect de improspatare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:43 AM |
|