![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Puteti completa lista... chiar vreau sa stiu ce va doriti asa pt noul an....
Si stiti ca primul pas in a obtine ceva e sa-ti doresti ;) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De cadouri, nu stiu ce sa zic. Insa la faza cu Mos Craciun cam surd, sint pe deplin convinsa ca ai dreptate, mi-a dat si mie impresia asta.. Nu zic, batrin-batrin, dar chiar asa, sa nu auda chiar nimic... Ma gindesc sa il astept pe linga prajiturele si lapte cu o goarna ... poate-poate... ii desfund urechile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
De cadouri, nu stiu ce sa zic. Insa la faza cu Mos Craciun cam surd, sint pe deplin convinsa ca ai dreptate, mi-a dat si mie impresia asta.. Nu zic, batrin-batrin, dar chiar asa, sa nu auda chiar nimic... Ma gindesc sa il astept pe linga prajiturele si lapte cu o goarna ... poate-poate... ii desfund urechile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa zici cu putere in goarna aia, poate poate... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si noi o sa avem colindatori... sper. Fetele poate si-or aminti si ele o colinda ceva. Lu' tat'su sigur i-ar place. Win-win, macar a stiut Mosu ce telefon sa-ti aduca ?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:38 AM |
|