![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pentru ca deja s-au adunat carca pe capul meu si nu mai stiu de unde sa le apuc, vreau sa fac o lista cu ce este urgent sa fac in perioada urmatoare, ca sa mi le scot din cap si sa mi le limpezesc.
Deci: 1 - sa gasesc certificatul de nastere, sau sa fac altul 2 - sa imi scot permis de conducere pe numele nou 3 - sa imi iau masina si, pentru asta, sa fac credit la banca 4 - sa schimb numele si la cardul de salariu 5 - sa merg la dentist 6 - sa merg la endocrinolog si sa vad ce e cu nodulul de la san 7 - sa schimb si pasaportul, desi asta nu e o prioritate 8 - sa imi mut garderoba de iarna de la ai mei la noua garsoniera. 9 - sa ma tund si sa ma vopsesc 10 - sa "ma adun", ca am senzatia in ultima vreme ca nu-mi revin, saunt imprastiata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ce planuri aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieri am spalat peredelele si draperiile din dormitor si am sters geamurile. Spalat si geamurile si perdeaua din bucatarie.
Am reparat - singurica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - cornizele din dormitor si bucatarie. Am spalat si am pus la uscat rufele colorate, au ramas prosoape si niste lenjerie alba de pus miine la spalat. Am spalat si pus la uscat si zestrea Arei. Azi am dat cu aspiratorul in dormitor, la singe. Sufrageria a facut-o domnu`. Am de spalat gresia si faianta in bucatarie si cada, am de spalat si dezinfectat buda si cada. Apoi trebe curatate usile si lemnaria de mucii Arei. Plus peretii - avantaj sa ai boxer: ai balute peste tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:17 AM |
|