IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cateii si ... zapada! Bucurii, dar si atentie speciala
Diana.
post Dec 17 2010, 12:18 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cum azi a nins bine si zapada e de vreo 6-8 cm, noi iesim afara, sa ne jucam in zapada! Inca ningeeee!!! Ara o sa innebuneasca de fericire! Si noi pe linga ea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Valentina30
post Dec 22 2010, 10:27 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Diana, scuze ca raspund acum, dar ieri nu am vazut intrebarea.

Purcelul nostru nu este prea sensibil la labute. I se mai inrosesc de la frig si cand sta prea mult pe afara, dar de iritat nu am vazut pana acum sa se irite. Am sa ma uit cu atentie, dar daca era ceva vedeam, caci il spal zilnic, de 2-3 ori pe labute, de fiecare data cand venim de afara, de la joaca.
S-a iritat in vara-toamna, de cateva ori caci a alergat si s-a invartit ca bezmeticul, frecandu-si labutele pe asfalt. L-am dat atunci cu Baneocin.

Daca te referi la cea inchisa la culoare, e cumparata din MaxiPet Militari, cu 70 Lei. Are doua fete: una kaki inchis spre maro si cealalta bej deschis-untulet. Este foarte groasa si rezistenta, ceva impermeabil la exterior dar nu e deloc lucioasa. Este foarte groasa si nu se labarteaza. Are totusi un mic defect: este foarte rascroita la labute, la incheieturi, de zici ca trebuie sa intre niste pulpe groase pe acolo...
E marime mare, caci m-am gandit ca Buba oricum creste repede... ca sa nu mai zic ca nu mai e mic demult. Are 30 de kg si el si e destul de lungut. Noi am cautat marimea 55-60
Ii cumparasem una rosie, cu dublura dintr-un material de bumbac caroiat dar ii era cam micuta.
Asta cu doua fete nici nu o remarcasem caci era inpaturita, cu fata deschisa la culoare catre exterior si am zis ca asa deschisa nu-i iau ca o murdareste repede. O vanzatoare tinerica si doarte draguta de acolo, ne-a atras atentia ca are doua fete si ca pe interior e kaki.

Cam asta e, sper sa-ti fi folst de folos, macar un picut.

This post has been edited by Valentina30: Dec 22 2010, 10:30 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 01:04 AM