![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-August 08 Member No.: 4,425 ![]() |
buna am o casnicie de aproape un anisor si alti 3 ani in urma cu sotul meu.in timpul cand eram prieteni am avut mai multe despartiri in care si unul si celalalt si-a facut alte relatii sau mai multe aventuri in cazul lui (diferenta e ca pe mine nu ma intereseaza ce a facut el timp in care noi am fost despartiti si fiecare vroia sa isi refaca suferinta ca sa zic asa).apoi ne-am reintalnit dupa o pauza de aproximativ un an si am hotarat sa ne casatorim .zis si facut dupa trei luni am facut nunta ,stam singuri totul a fost ok cat timp am avut ceva de facut fiecare ne-am zbatut sa ne fie bine pe plan material am si reusit totul e perfect acum daca stau sa ma gandesc ....doar ca in timp ce linnistea se aseaza , razboiul incepe.acum imi reproseaza ca eu am fost cu altcineva si ca nu poate sa uite si ca isi aduce aminte in fiecare seara si ca oricum el simte ca noi chiar daca ne-am casatorit nu o sa fim impreuna, poate vom fi inca o luna , doua dar pana la urma tot ne vom desparti definitiv.mda....interesant ,nici nu ai habar cum ma simt parca s-a rupt ceva in mine acum ca sa fac nici nu ma lasa dar nici nu ma ia nu pot sa imi fac un plan de viitor ,nimic pt ca el maine poate sa imi dea cu sutu si eu am pierdut niste ani si niste sentimente cu toate ca inainte de nunta l-am intrebat daca poate sa treaca peste faptul ca eu am mai fost cu cineva dar si el a fost cu o gramada dar pe mine nu m-a interesat am luat-o logic,si el atunci a zis ca e ok si hai sa o luam de la inceput.nui stiu ce sa zic dar ma simt cam intr-un fel e super greu pt mine si ce ma deranjeaza mai mult e ca nici nu face nimic sa repare ceva si nici macar nu are motive sa se gandeasca la ce a fost pt ca nu i-am dat nico o clipa motive am incercat sa fiu un exemplu dar degeaba.si de vre-o doua ori mi-a zis sa-mi iau bagajele si sa plec la mama pai cum naiba sa plec cand sunt maritata ce fac ii dau si pe ei peste cap numai e ca atunci cand esti iubit cu iubita pleci si vii cand vrei e mult mai complicat.si mi-e greu, plus de asta nu simt ca ii pasa de mine nici macar un pic ,e adevarat ca e mai rece dar parca tot nu simt nimic parca sunt invizibila si nu inteleg de ce, macar daca tot vrea sa divorteze pai sa divorteze o data ca nici asa nu avem cum sa o tinem ,poate el are, ca lui oricum ii este bine, el azi zice ceva eu ma supar si raman asa, ca na, si a doua zi se mira ce am si zice ca sunt nebuna dar nu poti sa arunci cu vorbele in vant ca unele dor chiar rau de tot.am dat vina pe rutina pe aia pe aia dar chiar nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac am incercat pe toate patile dar el tot e nemultumit si ma trateaza ca pe un nimeni ,ce mai e de facut?poate ma ajutati voi cu un sfat intelept .scuze pentru o poveste asa de mare dar nu am incotro.kiss
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Mr M si tu ce faci , ca sa ii schimbi atitudinea?
Din semnatura ta se intelege ca nu faci nimic absolut ci doar zici ca ai nevoi ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:49 PM |
|