![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 26-November 08 Member No.: 5,410 ![]() |
Domnisoarei mele (clasa6-a) i-a fost facuta observatie la scoala ca umbla cu pletele cam neglijent....sunt cu gura pe ea,si cand e vorba de impletit codite,sau facut 2 cozi de cal mereu obiecteaza...
ce e atat de greu sa iti piepteni parul cu grija ,si sa il prinzi la scoala? cu fetele voastre cum e ?? SARBATORI FERICITE !! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu vad motivul penru care ar trebui sa isi prinda parul la scoala, un par lasat liber, piepanat si aranja mi se pare foarte decent.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Mai stiu eu niste povesti unde o profesoara o teroriza pe o fetita ce avea parul cret de la natura sa si-l indrepe, spunand ca si-l facea special asa... Creepy! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 26-November 08 Member No.: 5,410 ![]() |
Eu nu vad motivul penru care ar trebui sa isi prinda parul la scoala, un par lasat liber, piepanat si aranja mi se pare foarte decent.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mai stiu eu niste povesti unde o profesoara o teroriza pe o fetita ce avea parul cret de la natura sa si-l indrepe, spunand ca si-l facea special asa... Creepy! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) chestia e ca la scoala fetitei mele,au reguli zic eu bune,sunt de acord cu ele,adica o tinuta adecvata,uniforma,plus ca in regulament sa arata ca tinuta elevilor trebuie sa fie decenta,aici incluzand si aspectul podoabei capilare,etc. Nimic iesit din comun,adica sa nu fie in ochi/fata,ci strans/legat ...atata tot |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:32 AM |
|