![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Cainele nostru, Thor, un rottweiler de 7 ani extrem de afectuos si cel mai bun prieten al familiei a fost diagnosticat cu protein losing enteropathy. Starea lui este critica in acest moment, fiind internat de ieri la o clinica veterinara in Bucuresti. Este extrem de anemiat si are nevoie urgenta o transfuzie de sange. Cainele donator trebuie sa aiba intre 40-50 kg pentru a putea dona 250 ml. sange.
Nu exista niciun risc pentru cainele donator, atata vreme cat acesta este sanatos. Operatia de recoltare a sangelui dureaza aprox. 15 min. Va rugam sa ne ajutati pentru a salva viata catelului nostru! Pot fi contactata si la telefon. Va multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Dragelor,
Va multumesc pentru incurajari si suport. Am reusit sa ii facem transfuzia. Ii multumim lui Apollo, un dog german mare si extrem de frumos, care ne-a donat aproape 700 ml de sange. Sa ii dea Dumnezeu sanatate lui, fratiorilor si stapanilor lui care au fost extrem de prompti si de draguti. Va spun sincer, m-a uimit ce oameni de treaba au fost si cum ne-au sarit in ajutor. Nu cred ca ar mai fi rezistat mult Thor in starea care era. Le multumim si celorlalti care ne-au oferit ajutorul insa dintr-un motiv sau altul nu s-a putut sa doneze. Dupa transfuzie, Thor a avut puterea sa se plimbe afara 5 minute si a facut chiar si caca (nu diaree), ceea ce ne bucura extrem. La jumatate de ora de la transfuzie incepuse sa ii revina culoarea la ochi si la gingii. Speram ca in continuare sa evolueze inspre bine si sa ii descoperim cat se poate de repede cauza pierderii de proteina, pentru a-i aplica tratamentul adecvat. Azi am stat toata ziua cu el, iar maine il vom lua acasa. Ma rog la Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine, sa prinda puteri pentru a-i putea face o biopsie si alte investigatii care sa ne spuna unde sa actionam in tratarea lui. La multi ani tuturor, un an mai bun si mai prosper cu multe bucurii si suprize placute! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:29 PM |
|