![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 26-November 08 Member No.: 5,410 ![]() |
Domnisoarei mele (clasa6-a) i-a fost facuta observatie la scoala ca umbla cu pletele cam neglijent....sunt cu gura pe ea,si cand e vorba de impletit codite,sau facut 2 cozi de cal mereu obiecteaza...
ce e atat de greu sa iti piepteni parul cu grija ,si sa il prinzi la scoala? cu fetele voastre cum e ?? SARBATORI FERICITE !! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cele cu impletituri mi se par foarte frumoase, mai ales daca fetita ta are parul asa lung si bogat. Cozile din cea de-a treia poza mi se par insa banale si s-ar putea inviora daca pe lungimea lor, din 3 in 3 cm sa zicem, ai mai strange cu cate un elastic subtire si colorat, fiecare alta culoare dar simetric fata de cea de-a doua coada.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 26-November 08 Member No.: 5,410 ![]() |
Cele cu impletituri mi se par foarte frumoase, mai ales daca fetita ta are parul asa lung si bogat. Cozile din cea de-a treia poza mi se par insa banale si s-ar putea inviora daca pe lungimea lor, din 3 in 3 cm sa zicem, ai mai strange cu cate un elastic subtire si colorat, fiecare alta culoare dar simetric fata de cea de-a doua coada. da,e o idee numai buna, am vazut si la alte fete exact asa ceva, si arata frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! cat despre elastice tocmai am gasit pe la chinezi asa ceva,din astea cu chestii de plastic,si bilutze dar si flori: (IMG:http://www.cookieskids.com/cImages/Website_0/type_500/ALM01241_66888.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mie ultima poza mi se pare 'groaznica' adica batranicioasa sau poate un stil f vechi. La 12 ani nu mai e tocmai copil, e in drum spre adolescenta si cand ma gandesc la mine la 12 ani desi eram copil incepusem sa fiu constienta de felul in care arat, sa ma preocupe, sa imi doresc sa fiu imbracata intr-un anumit fel.
Uite cateva mai moderne si tineresti dupa parerea mea desigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poza1 poza2 poza3 Si inca un mod de a impleti care mie imi place mult, pacat ca n-am ce impleti asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fishtail braid |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:51 AM |
|