IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pieptanaturi, frizuri si coafuri pentru fetite de varsta scolara, Ingrijirea parului pentru fete de varsta scolara
FloareDeIris
post Dec 23 2010, 07:59 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,410

Domnisoarei mele (clasa6-a) i-a fost facuta observatie la scoala ca umbla cu pletele cam neglijent....sunt cu gura pe ea,si cand e vorba de impletit codite,sau facut 2 cozi de cal mereu obiecteaza...
ce e atat de greu sa iti piepteni parul cu grija ,si sa il prinzi la scoala?

cu fetele voastre cum e ??

SARBATORI FERICITE !!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Laryss_A
post Jan 7 2011, 02:35 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Cele cu impletituri mi se par foarte frumoase, mai ales daca fetita ta are parul asa lung si bogat. Cozile din cea de-a treia poza mi se par insa banale si s-ar putea inviora daca pe lungimea lor, din 3 in 3 cm sa zicem, ai mai strange cu cate un elastic subtire si colorat, fiecare alta culoare dar simetric fata de cea de-a doua coada.

+Quote Post
FloareDeIris
post Jan 7 2011, 06:42 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,410

QUOTE(Laryss_A @ Jan 7 2011, 02:35 PM) *
Cele cu impletituri mi se par foarte frumoase, mai ales daca fetita ta are parul asa lung si bogat. Cozile din cea de-a treia poza mi se par insa banale si s-ar putea inviora daca pe lungimea lor, din 3 in 3 cm sa zicem, ai mai strange cu cate un elastic subtire si colorat, fiecare alta culoare dar simetric fata de cea de-a doua coada.

da,e o idee numai buna, am vazut si la alte fete exact asa ceva, si arata frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
cat despre elastice tocmai am gasit pe la chinezi asa ceva,din astea cu chestii de plastic,si bilutze dar si flori:

(IMG:http://www.cookieskids.com/cImages/Website_0/type_500/ALM01241_66888.jpg)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 8 2011, 04:58 AM
Post #4

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mie ultima poza mi se pare 'groaznica' adica batranicioasa sau poate un stil f vechi. La 12 ani nu mai e tocmai copil, e in drum spre adolescenta si cand ma gandesc la mine la 12 ani desi eram copil incepusem sa fiu constienta de felul in care arat, sa ma preocupe, sa imi doresc sa fiu imbracata intr-un anumit fel.
Uite cateva mai moderne si tineresti dupa parerea mea desigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poza1
poza2
poza3

Si inca un mod de a impleti care mie imi place mult, pacat ca n-am ce impleti asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fishtail braid

+Quote Post

Posts in this topic
FloareDeIris   Pieptanaturi, frizuri si coafuri pentru fetite de varsta scolara   Dec 23 2010, 07:59 PM
Globetrotter   Eu nu vad motivul penru care ar trebui sa isi prin...   Dec 24 2010, 01:17 PM
FloareDeIris  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 02:51 AM