![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 26-November 08 Member No.: 5,410 ![]() |
Domnisoarei mele (clasa6-a) i-a fost facuta observatie la scoala ca umbla cu pletele cam neglijent....sunt cu gura pe ea,si cand e vorba de impletit codite,sau facut 2 cozi de cal mereu obiecteaza...
ce e atat de greu sa iti piepteni parul cu grija ,si sa il prinzi la scoala? cu fetele voastre cum e ?? SARBATORI FERICITE !! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Daaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , evident Bebe ca e asa. Numai ca domnisoara despre care vorbim inteleg ca e putin certata cu peria de par si atunci nu o vad purtand ceva "deranjat" si "ciufulit" in mod special. Eu la asta m-am referit, strict vorbind despre fata FloriiDeIris . Plus de asta...nu stiu, sunt si eu foarte tanara dar mi-e foarte greu sa zic ca o fata de 12 ani nu mai e copil. Pe de-o parte pentru ca la varsta aia eu eram inca foarte copila si pe de alta parte fiindca imi vine teribil de greu sa ma imaginez mama de fata de 12 ani care ar vrea sa zicem iubit, farduri, oje sau fuste pana sub fund. Copii azi se dezvolta prea repede intr-un ritm fortat. Doar pentru ca fizic sunt mai dezvoltati asta nu inseamna ca si emotional sunt. Dar asta e deja alta discutie si m-am lungit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:06 PM |
|