![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Cainele nostru, Thor, un rottweiler de 7 ani extrem de afectuos si cel mai bun prieten al familiei a fost diagnosticat cu protein losing enteropathy. Starea lui este critica in acest moment, fiind internat de ieri la o clinica veterinara in Bucuresti. Este extrem de anemiat si are nevoie urgenta o transfuzie de sange. Cainele donator trebuie sa aiba intre 40-50 kg pentru a putea dona 250 ml. sange.
Nu exista niciun risc pentru cainele donator, atata vreme cat acesta este sanatos. Operatia de recoltare a sangelui dureaza aprox. 15 min. Va rugam sa ne ajutati pentru a salva viata catelului nostru! Pot fi contactata si la telefon. Va multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Multumesc, Diana, pentru cuvintele frumoase!
Thor e mai binisor, refacerea e lenta, dar speram sa isi revina complet. Inca e pe tratament perfuzabil pana miercuri cand e urmatorul control. A inceput sa prinda puteri. Inca mai are probleme cu ridicatul de jos daca e pe o suprafata alunecoasa (gresie, parchet etc), dar deja urca singurel scarile din scara blocului si nu mai cade. Inainte trebuia sa stam cu ochii pe el non-stop cat era afara fiindca era foarte slabit si se impiedica sau aluneca pe gheata. Latra si are o pofta de mancare nebuna si, cel mai important, nu a mai avut diaree de o saptamana. Asta este cel mai important, fiindca el asa pierdea proteina, din luna octombrie ne luptam cu diareea. Si un alt semn imbucurator este faptul ca a inceput sa ii creasca parul. El a fost tuns unde a avut branule si pe burta pentru ecografii si in 2 luni de zile nu ii crescuse niciun fir de par. Doctorii de la Buevets au facut o treaba excelenta. Daca nu l-am fi dus acolo si daca nu era doamna aceea draguta care s-a oferit sa ne dea sange de la catelul ei dupa ce a vazut anuntul pe net, Thor nu cred ca mai era acum cu noi. Inca sunt furioasa cand imi aduc aminte cu cata indiferenta ne-a tratat medicul la care am fost cu el inainte de Bluevets si cum astepta sa se duca. Acum ne rugam ca organismul lui sa nu mai piarda si sa inceapa sa produca singur. E un catel tare bun, a trecut prin atatea si inca sta cuminte cand ii facem perfuziile. Speram sa fie bine si mai departe. Sa vedem cum i se prezinta stomacul miercuri la ecografie. Saptamana trecuta era foarte inflamat si avea inca lichid, acum sper ca s-a mai resorbit. This post has been edited by mititik: Jan 10 2011, 03:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:18 AM |
|