![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Cainele nostru, Thor, un rottweiler de 7 ani extrem de afectuos si cel mai bun prieten al familiei a fost diagnosticat cu protein losing enteropathy. Starea lui este critica in acest moment, fiind internat de ieri la o clinica veterinara in Bucuresti. Este extrem de anemiat si are nevoie urgenta o transfuzie de sange. Cainele donator trebuie sa aiba intre 40-50 kg pentru a putea dona 250 ml. sange.
Nu exista niciun risc pentru cainele donator, atata vreme cat acesta este sanatos. Operatia de recoltare a sangelui dureaza aprox. 15 min. Va rugam sa ne ajutati pentru a salva viata catelului nostru! Pot fi contactata si la telefon. Va multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma bucur ca Thor are pofta de mincare si ca a inceput sa ii creasca blanita: e semn ca desi organismul lui se lupta cu boala, se si reface, ceea ce e foarte, foarte important! Faptul ca are pofta de joaca e iarasi un lucru extrem de imbucurator! Cred si eu ca ii este inca greu, saracutul... dupa atitea chinuri si la boala... Insa nu stii cit ma bucur sa aud asa vesti bune! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Sa intrebi pe doctorul vostru daca ar avea voie ulei de catina - Ara noastra are des probleme cauzate de o imunitate scazuta si doctorii nostri ne-au recomandat uleiul de catina: 1 capsula pe zi. Uleiul de masline presat la rece e iarasi foarte benefic, tot daca are voie. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si lui Apollo si stapinilor lui, care au fost asa oameni de treaba!!! Mai ales ca in cazul lui Thor era nevoie si de o cantitate semnificativa de singe, si de la un catle perfect sanatos! Cu atita dragoste, ingrijire si devotament din partea "parintilor" lui, e sigur ca se va face bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca eu o sa te mai intreb sistematic ce face. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupa-i nasucul din partea mea convalescentului! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:02 PM |
|