![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-January 11 Member No.: 9,727 ![]() |
Eu imi fac epilare definitiva la un centru specializat si nu foarte scump (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Am o intrebare pentru fetele care au facut sedinte de IPL: nu este posibil ca dupa ce nasti sau daca ai o dereglare hormonala sa se duca pe apa sambetei toata investitia pe care ai facut-o? Depinde de la persoana la persoana cum reactioneaza, dar daca ai avut probleme hormonale etc s-ar putea sa-ti apara, dar se fac sedintele de intretinere o sedinta la un an... Da. e cam trist sa investesti atat si sa vezi ca dupa o nastere totul e ca inainte. Eu inca nu am curajul necesar sa fac asta, mai studiez putin piata (ca sa zic asa); pana atunci raman adepta metodelor traditionale: ceara si epilator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca esti din bucuresti sau deschis multe clinici francize cu pret unic si e f convenabil, ti le pot recomanda daca vrei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:15 PM |
|