IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pieptanaturi, frizuri si coafuri pentru fetite de varsta scolara, Ingrijirea parului pentru fete de varsta scolara
FloareDeIris
post Dec 23 2010, 07:59 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,410

Domnisoarei mele (clasa6-a) i-a fost facuta observatie la scoala ca umbla cu pletele cam neglijent....sunt cu gura pe ea,si cand e vorba de impletit codite,sau facut 2 cozi de cal mereu obiecteaza...
ce e atat de greu sa iti piepteni parul cu grija ,si sa il prinzi la scoala?

cu fetele voastre cum e ??

SARBATORI FERICITE !!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Valentina30
post Jan 23 2011, 10:29 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

FloareDeIris, superba poza postata de tine.
Si mie-mi aduce aminte de scoala si de perioada pampoanelor si funditelor. Mie chiar imi placeau pampoanele. La fel ca voi si ca majoritatea elevelor de atunci, aveam o multime de pampoane, mai mari sau mai mici, de regula albe, roz sau bleu deschis, pe care le purtam cu foarte mare placere.
Imi amintesc ca prindeam pampoanele la capatul coditelor impletite, unde le strangeam intai cu elastice cu bilute colorate. Pampoanele acopereau aceste bilute si elastice si ne dadeau un aer scolaresc foarte frumos.

Fundele mari, facute din panglica alba, foarte lata, pe care la aranjam cu grija si le "infoiam" frumos, le prindeam adesea sus, pe cap, atunci cand strangeam parul in cozi simple, neimpletite.
Aproape toate fetitele din scoala aveam astfel de funde si pampoane si ce mandre mai eram de ele. Ne faleam cu cat de frumoase si de mari sunt. La varsta aceea, pentru noi era ceva frumos si deosebit, era felul in care ne raportam la moda varstei noastre.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
FloareDeIris   Pieptanaturi, frizuri si coafuri pentru fetite de varsta scolara   Dec 23 2010, 07:59 PM
Globetrotter   Eu nu vad motivul penru care ar trebui sa isi prin...   Dec 24 2010, 01:17 PM
FloareDeIris  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 08:49 PM