![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor, vroiam sa stiu daca mai urmeaza cineva tratamentul acesta, in afara de mine si Lari?!
Eu acum sunt in a doua saptamana de tratament, iau 5 capsule de 10 mg (Sotret)/saptamana, si deja incep sa observ ceva efecte secundare - in primul rand uscarea pielii si a buzelor, chiar trebuie sa intensific hidratarea. Stie cineva daca aceste medicamente provoaca dureri de stomac?! :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
17girl, eu urmez de 1 luna si jumatate tratamentul, si da, observ efecte - adica am rareori imperfectiuni, si mici (cu exceptia barbiei, care e zona-problema la mine, acum vad ca s-a mai calmat...). In schimb resimt si efectele secundare, adica pielea devine mult mai uscata, se deshidrateaza si irita foarte usor, pe tot corpul, nu numai pe fata, si trebuie sa am mai multa grija. Oricum eu iau o doza zilnica foooaaarte mica, tocmai ca sa evit pe cat posibil efectele secundare.
Voila :-*! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:57 AM |
|