![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intai de toate,imi cer scuze daca nu am "plasat" topicul unde trebuia,dar nu imi dau seama unde ar fi fost mai potrivit de postat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Astept un colet din Germania,care a fost expediat normal,fara vreo taxa de urgentza.In cat timp este normal sa ajunga si dupa cat timp credeti ca ar trebui sa-mi fac griji...si ce as putea face in cazul asta? Au trecut deja 7 zile(fara cele 4 zile de weekend)si nu a venit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
La servici folosim intotdeauna firme private pentru expeditii in tara(TCE, Dragon, Urgent, FUN, Nemo) sau afara(DHL, DPD).
In tara livrarea se face in 24/48 de ore, de obicei preiau marfa la ora 17 si a doua zi la 12 e la client. Costa putin mai mult decat Posta Romana dar sunt prompi, receptivi si operativi. Cam 10 RON 1kg, 20RON 15KG, un plic vreo 8RON. Toate au sisteme de urmarire, astfel incat stii in orice moment unde e coletul tau, eventual poti sa-i suni si sa grabesti o livrare... Pentru expeditii in exterior folosim DPD-ul livrare intr-o saptamana iar daca ne grabim DHL care insa e mult mai scump(pentru un colet de 2-3kg plateam vreo 300RON) Sfatul meu.. renuntati la Posta Romana, si-o fac cu mana lor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 09:40 PM |
|