![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum vedeti situatia femeii in Romania in momentul asta ? Stim bine cu totii ca abuzurile fata de femei sint extrem de frecvente.
Mi se pare greu de ignorat o asemenea problema sociala, atita timp cit se intimpla peste tot: in vecini, in familie, printre prieteni. Nu ma refer aici numai la abuzul fizic, ci si la abuzul verbal si moral. La momentele cind femeia este tratata drept fiinta inferioara, buna doar de facut treburi casnice. La "minimalizarea" si intimidarea femeii, prin orice mijloc. Credeti ca este protejata o femeie de lege? Cum credeti ca pot fi ajutate femeile care se afla in situatii abuzive? Ce credeti voi ca este de facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
sau ca experimentezi senzatiile "de exceptie" pe care fetele cred ca le stiu prea bine... :D
lasand gluma, cred ca exista atat femei, cat si barbati hartuiti la locul de munca. din pacate, solutiile sunt dificil de gasit si.. chiar mai greu de aplicat, daca exista o doza masiva de orgoliu din partea agresorului. eu, de obicei, "nu inteleg" avansurile. cand au fost evidente intentiile si.. era culmea sa mai pretind ca nu inteleg, am inceput sa plasez pe ici, pe colo informatii vitale ... despre cat de dificila sunt, imposibil de multumit, fara chef mai mereu, cu un prieten gelos, etc.. din ce am vazut eu, daca delimitezi bine teritoriul, putini sunt dispusi sa il incalce.. mai ales daca exista riscul sa fie "sifonati".. pana la urma, fiecare din noi are ceva de pierdut, de ce nu ar avea si agresorul un punct slab? ;) mda.. stiu ca e un caz fericit.. si ca sunt multe alte abuzuri in fata carora chiar poti fi descoperit.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:09 PM |
|