![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-August 09 Member No.: 6,943 ![]() |
Ce vi se pare mai important si mai atragator la un barbat? Fizicul sau personalitatea?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-February 11 Member No.: 9,801 ![]() |
In primul rand salutari tutor.sunt nou pe aici. mi-am facut cont pe acest site cu intentia da a intelege cat de cat ce e in capul vostru,al femeilor,dar oricat de mult ai incerca sa afli te bagi si mai mult in ceatza:)). si aq sa trec la subiect... nu vreau sa par misogin sau ceva de genu' dar in legatura cu tema eu cred ca cel mai mult va place marca masinii pe care o conduce si dupa aia restul,,inteligentza e pe ultimul loc.cel putin asta am vazut la cele mai multe fete. situatutia materiala e cea mai importanta cand vine vorba de o relatie cu un baiat.
Primul lucru pe care l-am citit pe site a fost ce nu le place femeilor cand e vorba de replici de agatat....hai sa fim seriosi..dak vine unu q un seria 6 poate sa zica cea mai penala faza de agatat,qm ar fi "te-a durut cand ai cazut din Rai'?" vi s-ar parea ca e asa sweet baiatu chiar dak are o fatza de castravete... Poate unele din voi o sa va suparati pt ce am postat dar trebuie sa recunoastem ca asta e adevarul:D...adik nu toate sunte-ti in categoria asta...dar marea majoritatea da...astept un argument contra...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:03 PM |
|