![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Frederic Beigbeder scria:
"Toata problema dragostei mi se pare a fi aceasta: pt a fi fericit, ai nevoie de siguranta, in timp ce pt a fi indragostit ai nevoie de nesiguranta. Fericirea se bazeaza pe incredere, pe cand dragostea cere indoiala si neliniste. Pe scurt, CASATORIA a fost-in mare- creata ca sa te faca fericit, nu ca sa ramai indragostit. Trebuie sa te hotarasti: ori traiesti cu cineva, ori il doresti. Nu poti dori ce ai, e impotriva naturii." care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este? exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira? haideti sa vorbim despre casatorie... de ce ne dorim sa ne casatorim si de ce nu... si ce aduce casatoria in viata fiecaruia dintre noi? in plus fata de relatia in care cei doi stau impreuna... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
pot sa-mi dau si eu cu parerea????mey,nu stiu daca voi suntetzi in poza aia,dar suntetzi exact genul de pereche,pe care oamenii nu -i vad,nici impreuna,nici despartzitzi!adica,o pereche cu nabadai!
din pacate,o femeie ...se marita,cand intra barbatul in ,,saptamina neagra'',daca ea stie sa profite de asta!Ca e vorba de un an,doi sau 5 ,asta-i poveste!acum,tu,esti in ,,saptamina aia neagra'' si vrei sa te maritzi!no problem,potzi sa-l determini,pe barbat,pozand taman in invers,adica sa zici ca nu te leaga o hartie,ca nu vrei sa te maritzi,etc,nu-l presa ,fata draga,ca fuge mancand pamintul!in schimb,fa-te mai frumoasa,mai valoroasa,mai independenta,si-o sa-tzi vina in genunchi,cu un trandafir roshu in gura,sa te ceara! suntetzi frumoshi foc amindoi,ar fi pacat sa strici aceasta relatie,lasa-l sa se adune,mey! eu am astepat vreo 5 ani sa se hotarasca,in final,eram dispusa sa-i pun pushca la tampla,mey,noroc,ca a zis ,,da!''inainte de...........oricum,tot acolo a ajuns! :D :D :D ia-o incet,si nu distruge ce ai,pentru un certificat!dar si ala isi are rostul lui,caci omul nu isi permite sa te piarda,clar! ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:04 PM |
|