![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Frederic Beigbeder scria:
"Toata problema dragostei mi se pare a fi aceasta: pt a fi fericit, ai nevoie de siguranta, in timp ce pt a fi indragostit ai nevoie de nesiguranta. Fericirea se bazeaza pe incredere, pe cand dragostea cere indoiala si neliniste. Pe scurt, CASATORIA a fost-in mare- creata ca sa te faca fericit, nu ca sa ramai indragostit. Trebuie sa te hotarasti: ori traiesti cu cineva, ori il doresti. Nu poti dori ce ai, e impotriva naturii." care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este? exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira? haideti sa vorbim despre casatorie... de ce ne dorim sa ne casatorim si de ce nu... si ce aduce casatoria in viata fiecaruia dintre noi? in plus fata de relatia in care cei doi stau impreuna... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 11-February 06 Member No.: 207 ![]() |
hai ca eu sunt maritata de 5 luni si am 24 ani, si cu toate astea nu inteleg de ce asa dorinta arzatoare, o sa se intimple ceva daca nu te mariti acum, o sa-ti fie bine de la peceata din pasaport, sau tu crezi ca dupa casatorie e cu totul si cu totul altfel.
Chiar nu mai este - daca e o relatie frumoasa si persoana potrivita si dorinta de a casatorie e comuna atunci dupa casatorie tot e asa de bine si de frumos dar daca e ceva de genul ,, nesilit si obligat de nimeni iama de sotie ,, e cu totul altceva. Eu puteam si nu ma marit si sa ma marit, acesta nu a fost scopul, dar la tine se pare ca acesta este un scop. Mai bine lasa sa curga totul de la sine, e mult mai frumos sa te ceara el in casatorie si tu sa ai emotii, decit invers si tot tu sa ai emotii dar nu de acelea placute. Cred ca inafara de gindul la maritis pot sa te bintuie si alte ginduri, atunci fixeaza-ti atentia pe acelea ... mai analizeaza :magandesc: Cu drag :-* :-* :-* concentreaza-te asupra relatiei tale nu asupra casatoriei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:54 PM |
|