![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recunosc, nu mi se intampla prea des sa ma plictisesc ca nu am ce face , dar acu ca am o saptamana vacanta ma gandeam ca nu am prea multe de facut
Voi cu ce va omorati timpul liber, ce faceti sa va distrati, pe unde mergeti? La mine a cam devenit rutina iesitul cu fetele in club, la shopping, etc ... De sporturi extreme nu prea imi vine sa ma apuc, si statul pe forum merge pana la o limita :P Abia astept sa vina vara...desi nu prea stiu exact ce o sa fac in vacanta. Voi ce planuri aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sa vedeti ce tare ma plictisesc eu:
La mine ziua de munca incepe la 8 si se termina.. cind se termina, adica si la 3 noaptea uneori. Oricum nu mai devreme de ora 22. Si avem: - clienti cu abonamente: citeva sute; - clienti cu servicii one time-fee: nu mai stiu citi sint; - management de proiect: proiecte mari pentru clienti -vreo 6 pe luna, diferite, nu exista 2 identice; - proiecte pentru firma proprie - 3 in prezent; - contracte: fara numar, fara numar, difrite, ce mama lor! - facturi, alergaturi la banca, trezorerie; - raspuns la mailuri - nu stiu cite pe zi; - telefoane- interminabile in care explici acelasi lucruri de un milion de ori pentru ca oamenilor le este greu sa citeasca- mai mult, explici si la urma spun ca nu au inteles pentru ca nu au fost atenti... - plan de afaceri de dezvoltat pe termen La cele de mai sus se adauga: a doua facultate, barbatul, intretinut o gospodarie (spalat, calcat, curat, gatit) si daca ramine timp (nu ramine!) de facut si ceva pentru sufletul propriu. Zi libera - nu am avut de peste un an, parintii nu mi i-am vazut tot de atunci si mama e bolnava. Asa ca eu intreb: ce e aia plictiseala, ca eu nu am timp nici sa pot dormi si cind fac baie ma ia picoteala in cada?! >:( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 04:24 AM |
|