![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, fumiginez si eu, uneori mult alteori ma amagesc ca le-am rarit si tot asa. Promit ca nu mai spun cuvantul cu pricina, cu toate ca uneori imi vine fara sa vreau si nu ma pot abtine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jo, spune care e cea mai buna, e bine macar de stiut. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fetelor, mie mi le-a cumparat sora mea. Se cheama Cigar Tronic Two si sunt de la E-Cigarette.
Le-a cumparat din farmacie, cu garantie de 3 luni. A dat 200 ron si cartusele astea cu lichid au nicotina. Cica asa e bine pt inceput, sa nu intri in sevraj. De cand m-a anuntat sora ca le-a achizitionat, n-am mai fumat. Trei ore am asteptat fara sa fumez si apoi le-am adus acasa si le-am pus la incarcat. Eu zic ca sunt faine tare, adica nu vreau sa mai fumez, sunt multumita cu astea. Nu prea scot fumul care-l vreau eu, dar imi cumpar eu ceva cu glicerina. Daca se strica ceva sau nu sunt multumita imi pot face comanda de alt produs de la farmacia respectiva si mi le inlocuieste. Dar cel mai important e ca au un gust dulceag si nu te ustura gatul si mergi sigur pe drumul cel bun. Va urez succes celor care vreti sa urmati drumul asta, spre o viata fara tutun si miros urat in haine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jo, dar de DSE901, ce stii? This post has been edited by Oana: Feb 11 2011, 12:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:09 AM |
|