![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, fumiginez si eu, uneori mult alteori ma amagesc ca le-am rarit si tot asa. Promit ca nu mai spun cuvantul cu pricina, cu toate ca uneori imi vine fara sa vreau si nu ma pot abtine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jo, spune care e cea mai buna, e bine macar de stiut. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Oana f bine ca ai gasit pe cineva care te lasa sa testezi produsul , nu stiu de tigara aia , pare rau nu le-am cumparat pe toate , io m-am informat de pe un forum german ce sa imi cumpar de la alti fumatori inraiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar produsele mele sunt scumpe..
Acum la inceput iti trebe produse bune , ca pana la 3 luni tentatia este mare . De obicei produsele de la farmacii tin maxim o luna .. Chiar ma bucur pentru tine ca nu te tenteaza tigara , si mie acu mi se pare oribil fumul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar am doar 21 zile fara sa fumez tigari normale, am inceput sa tusesc . M-am informat ce sa fac cu tusea asta , ziceau ca in tigari este f putina menta de aia nu tusim cand fumam , am sa imi cumpar lichid cu menta pe viitor , pana atunci am sa imi fac ceaiuri de menta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper sa ajute . Nici pretenul nu mai fumeaza tigari deloc de 5 zile acu , si sunt f mandra de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:00 AM |
|