![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, fumiginez si eu, uneori mult alteori ma amagesc ca le-am rarit si tot asa. Promit ca nu mai spun cuvantul cu pricina, cu toate ca uneori imi vine fara sa vreau si nu ma pot abtine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jo, spune care e cea mai buna, e bine macar de stiut. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Buna, tuturor!
Sa va zic cum m-am lasat eu de fumat? Simplu, fara cheltuiala si foarte eficace (in cazul meu, bineinteles). Acum 2 ani am fost in vizita la cineva internat la Institutul de Pneumoftiziologie M. Nasta. Ce am vazut la pacientii cu boli cauzate in principal de la fumatul pe termen lung m-a determinat ca din secunda doi sa arunc pachetul de tigari si sa le las pentru totdeauna. Acei oameni erau distrusi. La mine s-a declansat acel click la nivel psihic si de atunci va zic ca ma simt mult mai bine fara nicotina, gudron si alte otravuri existente intr-o tigara. Cat despre produsele care-ar trebui sa ne dea o mana de ajutor in renuntarea la acest viciu, va zic ca nu am incredere; cea mai buna metoda a fost, este si va ramane VOINTA. Pe cine-l tine, sa faca o vizita la o sectie pneumo! E foarte constructiva. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:43 AM |
|