![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Frederic Beigbeder scria:
"Toata problema dragostei mi se pare a fi aceasta: pt a fi fericit, ai nevoie de siguranta, in timp ce pt a fi indragostit ai nevoie de nesiguranta. Fericirea se bazeaza pe incredere, pe cand dragostea cere indoiala si neliniste. Pe scurt, CASATORIA a fost-in mare- creata ca sa te faca fericit, nu ca sa ramai indragostit. Trebuie sa te hotarasti: ori traiesti cu cineva, ori il doresti. Nu poti dori ce ai, e impotriva naturii." care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este? exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira? haideti sa vorbim despre casatorie... de ce ne dorim sa ne casatorim si de ce nu... si ce aduce casatoria in viata fiecaruia dintre noi? in plus fata de relatia in care cei doi stau impreuna... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
va multumesc tuturor pentru sfaturi si raspunsuri si stiu ca aveti toti dreptate :-*
poate nu m-am exprimat eu prea clar: nu il bat la cap, o sg data i-am spus, am vazut reactia, am inghitit in sec si de-atunci nimic. sunt total de acord cu toti. nu vreau sa il determin sa ma ia de nevasta, vreau sa nu ma mai roada pe mine ideea, sa-mi iasa din cap ??? noi suntem in poza (multumim ptr compliment). nici unul nu isi pune problema ca nu am ramane impreuna. din pacate am trecut prin tot felul de probleme, care mai de care mai idioate, si am constatat ca si atunci cand e rau, tot bine e. e hotarat lucru ca si peste 20 de ani tot impreuna vom fi... e prima data cand simt lucrul asta, desi eu am mai avut 2 rel destul de lungi. pur si simplu simt, tocmai de-aia ma calca pe nervi dorinta asta a mea. daca tot stiu ca nimic nu ne desparte, de ce naiba tre sa am obsesia asta ptr maritis? voi citi, reciti si rasciti raspunsurile si sfaturile voastre, poate-poate imi intra bine toate in cap :-X :offtopic: Dore, ai o karma de la mine (abia acum am descoperit cum se dau :D). ai reusit ceva ce n-am reusit de una singura: sa-mi aduci un argument pe care sa-l accepte creierasul meu alambicat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:44 PM |
|