IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dragoste sau sex?
andra_elena
post Feb 22 2011, 10:32 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,892

ce preferati mai mult?sa faceti dragoste sex sau doar asa pe apucate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?am pus intrebarea asta pentru ca vreau sa aud si alte pareri.parerea mea personala e ca terbuie sa facem cate un pic din toate,cand nu iti permite timpul o faci pe apucate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,cand ai timp si chef de dragaleala faci dragoste (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,si cand vrei mai multa actiune faci sex (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) .as vrea sa stiu si parerea voastra.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Teocris
post Feb 22 2011, 04:33 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Diferenta intre ele exista, asta e clar.
Pentru a face dragoste ai nevoie de timp, de dispozitia necesara, de preludiu, de locul perfect, de omul potrivit... Nu poti face dragoste in fiecare zi. Nu ai cum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sexul rapid si pe apucate este adrenalina, este intens, este spontan, nu are nevoie de pregatiri si nici de un loc perfect. Si da, asta ai putea face (aproape) in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Una nu o exclude pe cealalta. Sunt acelasi lucru, dar la alt nivel.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 08:07 AM