![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce telefon mobil folositi? Ce marci va plac si de ce?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 21-February 11 Member No.: 9,886 ![]() |
Dupa ce am stricat vreo zece telefoane (si cred ca zece e putin spus) am decis ca e momentul sa-mi iau un telefon suficient de scump de care sa-mi fie mila sa-l scap pe jos, sa-l inec cu paharul de apa sau sa-l uit in taxi. Acum am un Samsung Galaxy S pe care-l iubeeeeeesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! Stiu ca nu este ceeel mai performant, dar nu mi se blocheaza, acasa am wi-fi si-mi pot instala toate jocurile si aplicatiile din lume, si it's just sooo pretty (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ultima oara cand am fost la munte aparatul foto mi s-a stricat (si de data asta nu i-am facut eu nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) si a facut niste poze geniaaaale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:02 PM |
|